Med skolen i biografen

FORMÅL

Med Skolen i Biografen er et tilbud om at flytte undervisningen fra klasseværelset til biografsalen. Ordningen er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, danske filmudlejere, lokale biografer og Center for Undervisningsmidler.

Hent programmet her:

Beskrivelse

10 film med gratis undervisningsmateriale

CFU udvælger til hver sæson 10 film i samarbejde med repræsentanter for biografer, kommuner samt film- og mediekonsulenter ved Det Danske Filminstitut. Der vælges film ud, så der er noget for alle klassetrin lige fra børnehaveklassen til 10. klasse. Til samtlige film er udarbejdes gratis undervisningsmateriale, som lægges på Filmcentralens hjemmeside

Målgruppe: 0 – 10 klasse

Spillesteder:

Kinorama Sønderborg, Borgen Østergade 4, 6400 Sønderborg

Nordborg Bio, Holmgade 4, 6430 Nordborg ( Bemærk kun 3 film)

Booking og priser

Spilleplanen kan hentes på mitcfu.dk/msibBestil billetter på mitcfu.dk/msib. Booking åbner torsdag d. 27. august 2020 kl. 09.00. Tilmeldingen er bindende. Efter bestilling modtages en bekræftelse pr. mail, der benyttes som adgangsbillet. Bookinger kan altid følges og printes på mitCFU.dk Billetprisen er 18 kr. pr. deltager (28 kr. for private og friskoler.)  

Fakta

Med Skolen I Biografen har eksisteret i mere end 20 år og har lokket over 3 millioner skoleelever i biografen. I forrige skoleår var 264.519 inde og se film. Det svarer til 37 % af det samlede elevtal i den danske grundskole og var det næsthøjeste antal i ordningens levetid.

Spørgsmål

Yderligere information findes på mitcfu.dk/msib eller kan fås ved henvendelse til: Center for Undervisningsmidler Mai Borup Uhre, mbch@ucsyd.dk 7266 5822

Fag:

Dansk og tværfagligt