Passage til virkeligheden

FORMÅL:

Praksisnær læring om arbejdet som faglært/håndværker for 6. klassetrin (klassetrin over 6. klasse er også en mulighed, kontakt for mere info).

Indhold:

Passage til Virkeligheden er et motiverende læringsrum, som giver eleverne mulighed for at løse opgaver som faglærte løser i virkeligheden. Elever vil gennem anvendelsesorienteret læring arbejde med forskellige faggrupper, og derved opnå en større bevidsthed om fremtidige muligheder. Læringen hos eleverne skabes ved, at de finder løsninger med de midler, de har til rådighed, samt at fejl og overraskelser er uundgåelige, og kan bruges til at se nye muligheder.

UNDERVISERE:

Morten Stenbæk – ”3D Twix”

Ken Anker Holst  – Underviser Nydamskolen

PLACERING:

”Naturium”, Nydamskolen,

Skolevej 21, Vestre Sottrup

 6400 Sønderborg

eller

EUC på Hilmar Finsens Gade 18, 6400 Sønderborg

Intro for lærere:

D. 23. eller 30. august 2021 fra kl. 08:00 – 11:30 (i ”Naturium”). House of Science giver sandwich (se tilmelding nederst på siden)

Besøgsdag for elever og deres lærere

Mandage kl. 9:00 – 14:00 fra 6. september d.  2021 til 2. maj 2022 i ”Naturium” eller på EUC, (se tilmelding nederst på siden). Er det ikke muligt en mandag så kontakt Morten Stenbæk

Ekspertbesøg – NYT!

De klasser der tilmelder sig projektet, har mulighed for at få besøg af en ekspert både før og efter besøgsdagen. Ekspertbesøget kan understøtte kickoff på projektet, 3-D opgaver, CNC-programmering m.m. Kontakt Morten Stenbæk.

SPØRGSMÅL:

Herunder kan du tilmelde din klasse:

Fag:

Obligatoriske emne - Uddannelse & Job