Nyheder

Hent det seneste nyhedsbrev her

Hver måned sender vi et nyhedsbrev ud til de faglige vejledere, som er tilknyttet VidensBy Sønderborg. De faglige vejledere på folkeskolerne deler nyhedsbrevet med kollegaer. Her på siden finder du nyhedsbrevene sendt i 2021.

Nyhed april 2021

Fysisk aktive dagtilbud
og skoler

I de kommende to år vil Børnegården Humle Tumle og indskolingen på
Humlehøj Skolen have et særligt fokus
på at styrke deres profiler som bevægelses- og idrætsinstitutioner. De er gået med i projektet ”Fysisk aktive dagtilbud og skoler” sammen med VidensBy Sønderborg, hvor
vi sammen skal være nysgerrige på hvordan vi øger den fysiske aktivitet i dagtilbuddet
og skolen. I projektet vil der være fokus på kompetenceudvikling af personalet samt observationer af praksis, der kan være
med til øge andelen af tid, hvor børnene
er fysisk aktive.

Nyhed april 2021

Engelshøj får Science-pris

Sønderborg Kommune har fået en prismodtager.

Annette Lausen Duus fra Børnehuset Engelshøj – Science i Centrum Sønderborg har fået Novo Nordisk Fondens pris, der går til to ”engagerede og dygtige pædagoger, der i daginstitutioner giver børn positive oplevelser med natur, tal og          teknologi”, som det står i fundatsen.

VidensBy Sønderborg gennemførte i 2020 et forløb med dagtilbuddet, der førte til, at Engelshøj fik sin scienceprofil. Anette gik forrest i denne proces. I kan læse mere om prisen, og om hvorfor Annette blev udvalgt i pressemeddelelsen fra Novo Nordisk.